Začínate podnikať v oblasti výroby, prepravy, skladovania a predaja potravín?
Dostanete informáciu o tom, ako máte na začiatku týchto činností postupovať, čo všetko je nevyhnutné urobiť, kam sa obrátiť, aké podmienky musíte splniť.
Potrebujete poradiť čo robiť pri rozširovaní vašej činnosti?
Dozviete sa, ako prakticky realizovať stavebné / rekonštrukčné práce a dokumentačnú časť, aby boli v súlade s požiadavkami legislatívy.
Potrebujete poradiť s usporiadaním priestorov a projektovou dokumentáciou vašej prevádzky – pri vzniku, zmenách, rekonštrukcii?
Môžete konzultovať, aké úpravy je potrebné vykonať pred začiatkom prevádzky, pri zmenách a rekonštrukciách tak, aby usporiadanie priestorov a vybavenie prevádzky zodpovedali legislatívnym požiadavkám.
Potrebujete inú radu z oblasti potravinového práva?
Dostanete potrebné praktické rady, resp. odpovede pri zodpovedaní iných otázok týkajúcich sa výroby, prepravy, skladovania a predaja potravín.